Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Näiltä sivuilta voit havaita monia erilaisia palvelumuotoja. Niillä kaikilla on kuitenkin yhteinen ydin. Palvelutyömme lähtökohtana on tahto välittää Jumalan täyttä armoa ja rakkautta Jeesuksessa pelastukseksi ja avuksi niin monille ihmisille kuin mahdollista on.

Tätä työtä teemme sekä itse henkilökohtaisesti armon sanomaa välittäen että varustaen ja rohkaisten niitä ihmisiä, jotka myös tahtovat omilla lahjoillaan sitä palvella.

Voidaksemme keskittyä tähän tärkeimmäksi kokemaamme palvelutehtävään, tarvitsemme välttämättä lähettäjiä, jotka myös kokevat asian niin tärkeäksi, että tahtovat tulla mukaan. Mikäli siis koet, että voisit tulla mukaan tiimiimme, olemme siitä tavattoman kiitollisia!

Kun tulet mukaan lähettäjäpiiriimme, saat säännöllisen lähettäjä-kirjeemme, jossa kerromme työstämme ja jaamme siihen liittyvät ilot ja surut lähettäjiemme kanssa. Te lähettäjät olette meille erityisen arvokkaita yhteistyökumppaneita, siksi myös viestinne, palautteenne ja vinkkinne yhteisen työmme edelleen kehittämiseksi ovat aina tervetulleita.

Kun laitat meille sähköpostin osoitteeseen petrijvalimaki@gmail.com tai tekstiviestin numeroon 0440 535 222 ja kerrot yhteystietosi, lähetämme sinulle kirjeemme toiveesi mukaan joko sähköpostitse tai paperisena postin välityksellä. Sydämellinen kiitos lahjastasi, joka mahdollistaa keskittymisen tähän erityiseen palvelutehtävään. Tukijana ja lähettäjäpiiriläisenä sinä olet tärkeä osa yhteistä palvelutehtävää! KIITOS!

Tästä alapuolelta näet virallisen keräysluvan tiedot sekä pankkitilin numeron. Tahtoessasi osallistua yhteiseen tehtävään joko kuukausilahjoittajana, laitathan mukaan viitenumeron 5157, niin lahja tulee oikeaan kohteeseen.

Rahankeräysluvan tiedot Saaja: Mission Europe Finland r.y.; Myöntäjä: Poliisihallitus (14.4.2023). Luvan nro: RA/2023/474; Varojen käyttö: Julistus-, koulutus- ja missio-toiminnan, Kristus-päiväprosessin, johtamisvalmennuksen, opiskelija- ja nuorisotyön, kansainvälisten konferenssien sekä tiedotus- ja julkaisutoiminnan kustannuksiin.

Sähköpostiosoite: petrijvalimaki@gmail.com

Pankki: IBAN: FI19 8000 1400 5633 43 – BIC: DABAFIHH; Viite 5157