Jo noin 20 vuoden radio-palvelun aikana olemme saaneet olla toteuttamassa ohjelmia erilaisista sielunhoidollisista varustavista ja evankelioivista aiheista useilla eri kanavilla televisiossa ja radiossa. Tästä alta näet tällä hetkellä toteutuvat säännölliset mahdollisuudet kuulla tai katsoa ko. opetusta ja varustusta.

ARMON KALLIOLLA -ohjelma tv7 kanavalla näkyy joka viikko kolmesti. Lisäksi ohjelma tavoittaa internet-yhteyden kautta ihmisiä ympäri maailman. TV7 arkistoon on nauhoitettu jo yli 200 ohjelmaa, jotka kaikki ovat viikoittaisten tv-ohjelmien lisäksi vapaasti katsottaviksi netin kautta.

Lähetysajat televisiossa Armon kalliolla -ohjelmille ovat maanantaina klo 8.40, tiistaina klo 22.00 ja keskiviikkona klo 14.00. (Ohjelma-ajoissa saattaa olla pieniä muutoksia.) Tahtoessasi tarkistaa ajat tai tutustua jo toteutettuihin ohjelmiin laajemmin, voit löytää tiedot tai nähdä ohjelmat osoitteesta www.tv7.fi /arkisto/Armon kalliolla.

VOIMAA SANASTA -ohjelma, jota pastorit Mika Tuovinen, Timo Pokki ja Petri välimäki toimittavat vuoroviikoin, näkyy arkipäivisin TV7 kanavalla

* maanantaista torstaihin klo 21.15

* tiistaista perjantaihin klo 13.15 TV7 kanavalla sekä aamuvirkuille vielä oma lähetys klo 5.15.

Sielunhoidollisen ja varustavan ARMON AALLOILLA -ohjelman kuulet Radio Patmoksesta joka torstai klo 21.30 tai perjantaina klo 18.00.

Lisäksi palavelemme säännöllisesti ja monipuolisesti sosiaalisessa mediassa. Kun koet esimerkiksi jonkin ohjelman arkistossa koskettavan itseäsi ja tahdot jakaa sen ystävillesi, voit hyvin tehdä niin vaikkapa Facebookin tms. palvelun kautta.

VÄLITETETÄÄN YHDESSÄ ARMON SANOMAA SITÄ KAIPAAVILLE!