Jo noin 20 vuoden palvelun aikana olemme saaneet olla toteuttamassa ohjelmia erilaisista sielunhoidollisista varustavista ja evankelioivista aiheista eri kanavilla televisiossa ja radiossa. Tästä alta näet tällä hetkellä toteutuvat säännölliset mahdollisuudet kuulla tai katsoa ko. opetusta ja varustusta.

ARMON KALLIOLLA -ohjelma tv7 kanavalla näkyy joka viikko kolmesti. Lisäksi ohjelma tavoittaa internet-yhteyden kautta ihmisiä ympäri maailman. TV7 arkistoon on nauhoitettu jo yli 250 ohjelmaa, jotka kaikki ovat viikoittaisten tv-ohjelmien lisäksi vapaasti katsottaviksi netin kautta. Niin tahtoessasi voit aivan omana aikanasi katsoa ohjelmia TV7 arkissa.

VOIMAA SANASTA -ohjelma, jota toimittavat pastorit Mika Tuovinen, Timo Pokki, Erkki Suhonen ja Petri Välimäki, näkyy arkipäivisin TV7 kanavalla.

* maanantaista torstaihin klo 21.15

* tiistaista perjantaihin klo 13.15

Armon sanoman välittämiseen ja lähimmäisen kohtaamiseen varustava MAAILMAN TÄRKEIN TEHTÄVÄ -ohjelma näkyy TV7 kanavalla keskiviikkoisin klo 19 ja torstaisin klo 11. Tai milloin vain TV7 arkistosta.

Sielunhoidollisen ja varustavan ARMON AALLOILLA -ohjelman kuulet Radio Patmoksesta sunnuntaisin klo 12.30.

Lisäksi palvelemme säännöllisesti ja monipuolisesti sosiaalisessa mediassa. Seuraajaksi voit tulla mm. FB-sivuilla Mission Europe, Petri Välimäki/Mission Europe tai Maailman tärkein tehtävä -sivulla.

Kun koet esimerkiksi jonkin ohjelman koskettavan itseäsi ja tahdot jakaa sen ystävillesi tai keskustella aiheista kanssamme, voit hyvin tehdä niin vaikkapa ko. sivujen kautta. Kommenttisi ja pohdintasi ovat hyvin tervetulleita!

VÄLITETETÄÄN YHDESSÄ ARMON SANOMAA SITÄ KAIPAAVILLE!