MISSION EUROPE on kansainvälinen evankeliointi- ja koulutusjärjestö, joka toimii yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja seurakuntien sekä kristillisten järjestöjen kanssa.

Erityinen sanomamme liittyy Jumalan armoon ja rakkauteen Jeesuksessa Kristuksessa.

Toiminta tähtää monipuolisesti armon löytymiseen ja uskon syntymiseen, seurakuntayhteyteen kutsumiseen sekä seurakuntalaisten varustamiseen ja rohkaisemiseen omissa palvelutehtävissään Kristuksen todistajina ja lähimmäisten vierelläkulkijoina.

Mission Europe perustettiin vuonna 1991 evankelista Kalevi Lehtisen siirtyessä Agape Europen toiminnanjohtajan tehtävistä päätoimiseksi evankelistaksi ja armon sanoman julistajaksi.

Perustamisestaan lähtien Mission Europe on toiminut myös evankelioimisen ja evankelistakoulutuksen toimeenpanijana. Yksi varsin laajasti palvellut evankelistojen koulutuspalvelu oli yhdessä Kalevi Lehtisen ja laajasti kristittyjä yhdistäneen E4 -tiimin kanssa järjestetty ja edelleen jatkuva Kolmannen vuosituhannen evankelistakoulutus Perheniemen evankelisella opistolla.

Henkilökohtaisesti olemme kokeneet vuosien yhteistyön Mission Europen työntekijöiden, kuten Kalevi Lehtisen, Ilkka Puhakan, Markku Happosen, Seppo Niemeläisen ja Mika Tuovisen kanssa myös itsellemme hyvin rakkaaksi. Nyt tunnemme kiitollisuutta, kun saamme osana Mission Europen tiimiä, osallistua maailman tärkeimmän sanoman entistä monipuolisempaan edistämiseen.

Erityisenä sydämen asianamme on Jumalan armon ja rakkauden välittäminen Vapahtajassamme Jeesuksessa Kristuksessa.

Lisätietoja Mission Europen työstä saat osoitteesta:

www.mission-europe.org