Lähellä ihmistä lähelle Jumalaa palvelutyö

Kristinuskon ytimessä on ainutlaatuinen sanoma:
JUMALA ON RAKKAUS (1 Joh. 4:8),
joka todella syvästi välittää ihmisestä. Hänelle jokainen on tärkeä ja Hän toivoo, että niin myös me kohtaamme lähimmäisen.


Lähellä ihmistä lähelle Jumalaa palvelutyössä me tahtomme kertoa ja välittää sanomaa Ihmisläheisestä palvelutavasta käsin ihmisiä kohdaten.
Sielunhoidolliset aiheet mahdollistavat sen, että myös monet sellaiset ihmiset, joille sanoma Vapahtajasta on vielä vieraampaa, saavat luontevan yhteyden tulla mukaan ja kuulla. Näin palvelessamme tahdomme kunnioittaa Vapahtajan omaa opetusta. (Matt. 9:12-13, Luuk. 10:9)

Tahtoisitko sinä osaltasi olla edistämässä evankeliumin armon sanoman välittämistä ihmisläheisellä ja tämän ajan ihmiselle luontevalla tavalla?
Yksi tapa siihen on, että kutsut meidät palvelemaan seurakuntaasi tai yhteisöösi. Samoin tulemme mielellämme esim. kotiseuroihin.
Toinen tapa edistää yhteistä asiaa, on se, että tulet mukaan lähettäjätiimimme.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tahdot mukaan tiimiimme tai toivot meidät välittämään armollista, lohdullista ja rohkaisevaa sanomaa alueellesi, seurakuntaasi tai yhteisöösi. Me palvelemme mielellämme!

Yhteystietomme näet tältä sivulta.