SANAN JA RAKENTUMISEN ILLAT JA KOULUTUSPALVELU

KYLLÄ ELÄMÄLLE! -SANAN JA RAKENTUMISEN ILLAT ovat yhden illan tai iltapäivän tapahtumia, joissa käsitellään hieman tavallista perusteellisemmin jokin ihmisen toipumiseen, rakentumiseen, kasvuun tai varustamiseen liittyvä aihe. Yleensä illat kestävät n. 2 - 3 tuntia ja sisältävät mahdollisuuden keskusteluun ja rukouspalveluun. Jokainen käsiteltävä aihe suunnitellaan ja sovitaan aina yksilöllisesti kutsuvan tahon kanssa. Oheisesta linkistä näet yli 50 erilaista esimerkkiä käsiteltävistä aiheista: Aiheita rakentumisiltoihin ja seminaareihin

Ensimmäisillä vierailukerroilla tai koulutustapahtumissa voi olla eduksi valita hieman yleisempi aihe, jolloin myös käsittelyajan pituus voi olla lyhyempi. Myöhemmin voidaan valita perusteellisempia ja täsmällisempiä aiheita. Mikäli jokin aihe tahdotaan käsitellä erityisen monipuolisesti ja kattavasti, on hyvä järjestää seminaari tai seminaarisarja, joka luontevasti mahdollistaa laajojenkin aiheiden monipuolisen käsittelyn.

KYLLÄ ELÄMÄLLE! -KOULUTUSPALVELUT tarkoittavat oppilaitoksille suunniteltuja usein melko laajoja ja perusteellisia kokonaisuuksia, jotka suunnitellaan yhdessä oppilaitoksen kanssa. Varsin pitkiä koulutuksia on toteutettu mm. Perheniemen opiston, Suomen teologisen opiston ja Inkerin kirkon teologisen instituutin kanssa. Lisäksi radiossa Suomessa ja Virossa sekä televisiossa.

Osoitteesta www.tv7.fi /arkisto/Armon kalliolla voit löytää yli 200 esimerkkiä eri aiheita käsittelevistä opetusohjelmista.

Toivoessasi yksilöllisesti suunniteltua koulutuskokonaisuutta oppilaitokseesi, seurakuntaasi tai yhteisöösi voit laittaa sähköpostin osoitteeseen petrijvalimaki@gmail.com tai tekstiviestin numeroon 0440 535 222.